Diana Kobzanová věnovala na charitu šaty pro opilce. Trsala v nich s Helenou.

 Celebrity 
11. května 2014 17:17 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Flitrovaný kousek zmizel během pár minut Foto: Europark
Diana Kobzanová nedávno moderovala přehlídku opravdu zajímavých kousků. Oblečení, které se předvádělo, totiž darovaly slavné osobnosti, aby tím přispěly na dobrou věc. Hvězdný bazar je projektem České asociace paraplegiků. Diana jako vhodný dar zvolila šaty, v nichž ve svém pořadu trsala s Helenou Vondráčkovou. „Na konci jsme tancovaly na hitovku Sladké mámení. Takový ten známý taneček, který při téhle písničce tančí každý, kdo má v sobě nějaké to promile,” smála se Kobzanová.

„Navíc ty šaty jsou nositelné. Neměly muší velikost a díky střihu do áčka nebyly jen na postavu modelky. Byla jsem přesvědčená, že se prodají,” dodala Diana, která by si naopak přála mít doma něco nenositelného. „Možná by mě bavil kostým od Madonny. Nechtěla bych v něm chodit, protože je jednak o dvě hlavy menší a jednak jsou to úlety. Spíš to mít doma jako raritu.”

Tváří charitativní přehlídky se stala Miss Earth Tereza Fajksová, která věnovala dvoje koktejlové šaty. „Jedny jsem měla na audienci u prezidenta republiky Mauricius. V druhých jsem absolvovala televizní galavečer Srdce pro děti,” řekla kráska, jenž by na rozdíl od Diany prahla třeba po praktickém sáčku Jennifer Aniston.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47