Vondráčková se potkala se svým ex! A uvidíte je i v jednom novém seriálu!

 Celebrity 
03. srpna 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková se se svým ex Michalem Dlouhým potkali na tiskove, ale zároveň i před kamerou! Petr Mráček
Tak tohle je pro mnohé šok! Lucie Vodnráčková se se svým expartnerem sejde před kamerou. A rovnou v novém seriálu, který televize Prima nasadí od září. Jedná se o příběhy s kapitánem Exnerem, kterého hraje Michal Dlouhý.

Právě s Dlouhým Lucie Vondráčková několik let žila a vztah to byl poměrně hodně pevný. I když řadu let už partneři nejsou, zůstali přáteli a kolegy a nemají problém se potkat. 

Potkali se i před kamerou, protože si Vondráčková v Kapitánu Exnerovi zahrála. Svou roli točila vloni v Praze a okolí, při jednom ze svých pobytů. A i na tiskovce Primy bylo vidět, že  se mají rádi jako kamarádi a byli středem pozornosti. 

Však taky, kde se Vondráčková objeví, je kolem ní rušno. Tento týden absolvovala křest svého Zpěvníku, v úterý velkou autogramiádu na Zličíně, kam přišlo na 500 lidí, i přes 37stupňové vedro a teď tiskovka podzimního schématu televize. 

Kromě role v seriálu si Lucie zahrála jako první Češka hlavní roli v americkém filmu "The Perfect Kiss". Americká a kanadská kina vánoční komedii představí v prosinci letošního roku.

Seriál Kapitán Exner natočený podle předloh Václava Erbena uvede v titulní roli elegána, jenž i při vyšetřování stačí okouzlit dámy, Michala Dlouhého. Exnerovy pomocníky Beránka a Vlčka si zahráli David Novotný s Janem Vondráčkem, policejního lékař Arnošt Goldflam a kapitánovu stálici s profesí zubní lékařky ztvárnila Vica Kerekes. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve