Proč Krampolovu manželku vyhodili z psychiatrie?

 Celebrity 
06. července 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Krampolová má k alkoholu blízko celou řadu posledních let! ShowPix
Hana Krampolová je druhý den z psychiatrie na Karlově náměstí doma. Z nemocnice ale prý neodešla dobrovolně. Doslova ji prý vyhodili. A jak se ukázalo, v době, kdy se do špitálu dostala, měla mít přes 4 promile alkoholu!

„Hanku doslova vyhodili. Neměli místo, potřevovali uvolnit lůžko," řekl pro Blesk manžel, herec Jiří Krampol, který asi nechtěl specifikovat, jak moc opilá jeho žena byla.

„Nevím, jestli měla čtyři promile. Samozřejmě to tvrdit nemůžu, protože ona tvrdý alkohol nesnášela a pít neměla. Možný je ale všechno,“ řekl Krampol, který přijel na skok do Karlových Varů.

„Ona je doma, vaří večeři, dívá se na televizi a čeká, až přijedu,“ řekl herec s tím, že má jeho žena nadosmrti s alkoholem utrum. Přesto ale neudělal žádné opatření, aby se k němu nedostala.

„Ten kdo bude chtít pít, alkohol si najde. Nebudu ji hlídat. To se totiž neuhlídá. To musí chtít ten člověk sám,“ dodal herec. Ten také prozradil, že jeho manželka bude na psychiatrii docházet ambulantně. A bude se dokonce starat o jiné nemocné, což je prý součástí terapie.

Jeho žena si měla namíchat údajně smrtící koktejl z prášků na spaní a deprese, které měla a zapít alkoholem. Jeden ze známých manželů prozradil, že měla mít skutečně přes 4 promile. To je až smrtelná hodnota.  

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve