Tak trochu nervní a arogantní Uma Thurman už není v ČR!

 Celebrity 
05. července 2017 03:10 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Uma Thurman si užila Karlovy Vary a Prahu po svém, ale ne všichni si užili ji! ShowPix
Největší hvězdou letošního Karlovarského festivalu byla bezesporu herečka Uma Thurman. Zatímco jedni šíleli a byli nadšení z její návštěvy, jiní byli rádi, že už Vary opustila. Chvíli příjemná, ale spíš introvertní, náladová až protivná. Tak o hvězdě mnozí hovoří!

Uma Thurman se usmívala na Jiřího Bartošku a největší hvězdy, ale jinak na novináře moc příjemná nebyla. Za vším je možná porucha ADHD, tedy porucha pozornosti, nikoli ale osobnosti. 

Thurman jednu dobu brala antidepresiva. To bylo v době, kdy ji její bývalý partner a otec jejich dcery nařkl, že se o ní není schopna postarat. Jak se zdá, její ex na ní jen házel špínu a ona se z toho složila. 

Herečka sice sem tam rozdávala úsměvy, ale jinak byla spíše odměřená. Nechtěla se ani vyfotit s cenou od Jiřího Bartošky. Když ochutnala jeden z léčivých pramenů, údajně ho dost ostře zkritizovala. „Je to hnusné…,” měla pronést Thurman. Když byla na noční prohlídce Varů, zachtělo se jí na WC. Navštívila restauraci, kde si odskočila, čímž místní obsluhu potěšila.

Koho ale nepotěšila vůbec, byl moderátor Marek Eben, který se po dlouhém domlouvání dohodl s managementem na rozhovoru se slavnou herečkou. Jenomže kvůli tomu si prožil malé soukromé peklíčko.

„Měla hrozné požadavky, nechtěla se fotit a odmítala odpovídat na jiné otázky, než jaké dopředu stanovila. A k tomu dala Ebenovi maximální stopáž 35 minut s tím, že pokud to překročí, odchází. Rozhovor se natočil, ale Marek z toho byl hodně rozhozený…,” řekl zdroj z okolí Ebenova pořadu, který se teď natáčí ve Varech.

Hvězda filmů Kill Bill či Pulp Fiction Uma Thurman ale už Karlovy Vary i Českou republiku opustila a vrátila se domů do Oaklandu. Poslední chvíle strávila Thurman v Praze, kde si prošla centrum a nejznámější památky.  

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47