Vítejte v Jáchymově!

 Life & Style 
03. července 2017 18:17 / Zita Marinovová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Hotel Radium Palace www.laznejachymov.cz
V Evropě naleznete řadu radonových lázní. Žádné z nich ale nemají tak vysokou koncentraci radonu v léčivé minerální vodě jako v Jáchymově.

Díky tomu jsou lázně Jáchymov nejúčinnějšími radonovými lázněmi v Evropě. Jáchymovské lázně byly založeny v roce 1906 jako první radonové lázně na světě. Dodnes jsou jedinečné silou pramenů, které účinně léčí nemoci pohybového ústrojí. Navštivte www.laznejachymov.cz. Veškerý komfort se všemi procedurami pod jednou střechou pak nabízí například hotel Radium Palace.

Lázeňská léčba
Léčí se zde nemoci pohybového aparátu, nemoci nervové a oběhového ústrojí, cukrovka a kožní onemocnění. Garantována je lázeňská léčba s využitím unikátní přírodní léčivé vody. Základem lázeňské léčby jsou koupele v přírodní minerální radonové vodě a rehabilitace, poskytované týmem špičkových fyzioterapeutů. Při léčbě uplatňujeme moderní léčebné postupy a další terapeutické možnosti. Lázeňská léčba probíhá pod dohledem lékaře podle stanoveného individuálního léčebného programu. Na základě vstupního vyšetření vám lázeňský lékař předepíše nejvhodnější procedury s využitím léčivé radonové vody a rehabilitace. Pro dosažení nejvyššího efektu lázeňské léčby, doporučují lékaři strávit v lázních dva týdny dvakrát ročně nebo tři týdny a u některých diagnóz čtyři týdny jednou za rok. Odborně provedená radonová léčba dokáže výrazně snížit bolesti i spotřebu léků. Po absolvované léčbě dochází ke zlepšení kvality života po dobu 8-10 měsíců. Týdenní léčebný pobyt je vhodný k regeneraci a prevenci možných onemocnění. Lázeňské léčebné pobyty jsou i návodem ke zdravému životnímu stylu a soustavné péči o své zdraví.

Mezi procedurami
Neodmyslitelnou součástí lázeňského pobytu je bohatý kulturní a společenský život. Kulturní program v lázeňských hotelech tvoří taneční večery, koncerty špičkových operních a operetních interpretů, jazzových nebo swingových kapel. 
V okolí Jáchymova se nachází řada lyžařských areálů s terény pro začínající lyžaře i zkušené borce. Pro milovníky běhu na lyžích je Krušnohorská lyžařská magistrála, vedoucí po hřebeni Krušných hor, jedinečná díky své nadmořské výšce a rozsahu na ní napojených běžeckých okruhů. V letních měsících si na své přijdou cyklisté, kteří se mohou těšit na více než 400 km tratí. Doporučujeme Krušnohorskou magistrálu nebo Trail Park na Klínovci. Milovníci silniční cyklistiky ocení silnice s dobrým povrchem a téměř bez provozu. Vypravit se můžete do přírody i pěšky po turistických a naučných stezkách.
Krušné hory však mají co nabídnout nejen milovníkům přírody! Vydejte se za montánními památkami Krušnohoří či na rozhledny na Klínovci, Plešivci či na Blatenském vrchu, které skýtají rozhled na velkou část Krušných hor.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve