Martha Issová na červený koberec ve Varech oblékla pozoruhodný model značky CHATTY

 Life & Style 
04. července 2017 10:45 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Martha Issová zazářila na červeném koberci po boku manžela, sestřenice Kláry a jejího partnera archiv
Oblíbená česká divadelní a filmová herečka Martha Issová patří mezi pravidelné hosty Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. I letos si dala záležet na to, v čem se na červeném koberci předvede.

Na slavnostní zahajovací ceremoniál letošního 52. ročníku si Martha Issová oblékla jednoduchou asymetrickou a mléčně bílou třásňovou řízu se zlatými detaily od studia Chatty, psaníčko Versace od společnost LBM a šperky od Inbar Diamond Center.

„Není nic důležitějšího, než si v životě vybrat ty správné spolupracovníky. Návrhářky Anna Tušková a Radka Sirková ze studia Chatty se v průběhu let staly v podstatě téměř mou rodinou, znají mne a vědí, kam směřuji," řekla Issová 

Proto všechny šaty, které pro ni vytvářejí, nějakým způsobem vycházejí z jejího momentálního rozpoložení a životního pocitu.

„A to je pro mne podstata a smysl módy. Děkuji jim za to a mám je ráda! S paní Inou Kirschner z Inbar Diamond je to podobné, za několik let spolupráce jsme se staly přítelkyněmi a ona vždy ví, jaký šperk zrovna v tu chvíli potřebuji. Spolupráce s LBM Pařížská je pro mne nová, ale o to zajímavější. Děkuji všem!“ podotkla herečka. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod