Pár dní po svatbě se Votavová zase svléká na mole.

 Celebrity 
03. července 2017 15:18 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Kateřina Wohlmann-Votavová jen pár dní po svatbě už zase předváděla na přehlídce v Teplicích Czech Fashion Week
Modelku Kateřinu Wohlmann-Votavovou si její manžel Jiří po svatbě dlouho neužil. Pouhé dva dny po velkolepé veselce na Hluboké kráska musela začít plnit pracovní povinnosti. Během dvoudenního módního svátku Czech Fashion Week v Teplicích předváděla pro české módní návrháře a značky.

Díky své dokonalé postavě patří mezi modelky, které předvádějí odvážné modely a tak nebylo divu, že při prezentaci kolekce Alice Abraham jedny z takových šatů padly právě na ni.

„Pro Alici Abraham jsem předváděla už v minulosti, v jejích modelech se cítím vždy jako princezna,” uvedla Abraham a jedním dechem dodala: „Tentokrát jsem místo princeznovských šatů dostala model odvážný, ale sexy rockový a jsem nadšená. Je to přesně můj styl.”

Poté, co si modelka šaty oblékla, tak jí bylo jasné, že se šatů nevzdá. „Neodolala jsem a kupuju je. Už se těším, až je budu mít ve skříni,” říká Katka.

Během dvou dnů zmíněného módního svátku se Katka prakticky nezastavila, neboť šla pro všechny zúčastněné módní návrháře.

„Všechny modely byly krásné a cítila jsem se v nich dobře, ale kdybych měla nějaké vyzdvihnout, tak ty od Osmanyho Laffity, protože Osmany je vždy kreativní a dokáže do každého modelu vnést něco nečekaného, jako třeba to, že udělal top z džínsů. Pak modely od Anny Anny, které prorokuji velikou budoucnost, a nakonec jsem si užila svatební body od značky Werso, za které jsme dokonce dostali cenu za jeden z nejkrásnějších modelů celé akce. A já jsem si u toho zavzpomínala na svou svatbu a na svého manžela, kterého jsem už týden neviděla,“ svěřila se Kateřina a narážela na to, že hned po svatbě měla několik přehlídek a pak vyrazila do Itálie pro nové zboží do svého butiku. Teď ji naštěstí čekají prázdniny.

 

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47