To není možné, to musíte vidět! Karel Gott řádí jako za mlada!

 Celebrity 
03. července 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott je nezmar a na pódiu na Slovensku to rozbalil i s Petrem Kolářem a Ilonou Csákovou! Facebook K. Gotta
Kde se to v něm bere? Za tři roky bude Karlu Gottovi 80 a on a pódiu řádí jako za mlada, nebo minimálně, jako kdyby pil živou vodu. A to má za sebou velmi těžkou nemoc a další komplikace. Teď zpíval na Slovensku spolu s rockery, a to byla jízda!

Gott o víkendu vystoupil na rockovém festivalu Topfest v Piešťanech. Diváci ho nechtěli pustit z pódia a vyžádali si tři přídavky. Kromě Gotta se z českých zpěváků objevil Petr Kolář a Ilona Csáková.

Pro Gotta to bylo druhé vystoupení na rockovém festivalu po účasti na Rock for People v roce 2013. „Organizátoři si asi řekli, že s pozváním Káji si musí pospíšit,“ vtipkoval na začátku Gott.

Mistr diváky nezklamal a zařadil do programu všechny své slavné písně od Zůstanu svůj, Trezor až po Lady Carneval.

Ke konci mu diváci zazpívali Zvonky štěstí a Gott neskrýval dojetí. „To se mi ještě nestalo, aby mi na konci diváci sami zazpívali píseň,“ svěřil se Karel Gott, který na Slovensko přiletěl letadlem. 

Se svými pocity se pak Mistr svěřil i na sociální síti: „Tak mě opět po čase pozvali na rockový festival a musím říct, že na včerejším Topfestu to bylo opravdu top. A navíc jsem se na pódiu setkal i s Ilonou Csákovou a Petrem Kolářem. Děkuji všem za bouřlivé přijetí a úžasnou atmosféru."

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve