Tři zpěvačky a jedna herečka se chystaly na piknik! Kluková konečně ztratila zábrany!

 Celebrity 
17. června 2017 15:00 / René Černý
  0
📷
5 fotografií v galerii
Uršula Kluková, Hanka Křížková, Petra Hapková a Heidi Janků soutěžily i v loupání jablek na čas! ShowPix
Tři zpěvačky a jedna herečka které slavily, slaví nebo budou slavit půlkulaté či kulaté narozeniny se sešly na pražském Zličíně. Uršula Kluková, Hanka Křížková, Heidi Janků a Petra Hapková ukázaly, jak se dokáží chystat na letní piknik, zjistily, co vše se dá grilovat a soutěžily v loupání zeleniny a ovoce na čas.

To nejvíce bavilo Uršulu Klukovou, která díky skvělým domácím pomocníkům naprosto ztratila zábrany.

„Já mám vždycky z loupání jablek, mrkve nebo brambor takový zvláštní ostych. Já to s těma škrabkama moc neumím, ale tady jsem zjistila, že existují úžasné loupače jablek nebo mrkve. To je skvělé,” usmívala se Kluková.

Nejrychleji oloupané jablko na čas- měly Hanka Křížková s Heidi Janků a zpěvačka Petra Hapková zase všechny porazila v uspořádání piknikového koše na čas. „Já bych nevěřila, co všechno se do něj vejde…,” smála se zpěvačka, šansoniérka. 

Heidi Janků to mezi losováním tomboly o věcné ceny rozbalila dvěma hudebními peckami - Dík za tvůj kus ráje, což je její novinka, a pak samozřejmě klasikou, bez které nemůže odnikud odejít - Když se načančám. To si s ní zazpívala i kolegyně Hanka Křížková a všichni přihlížející.

„Jsem moc ráda, že jsme se tady v HomeArtu takhle dneska sešly v tomhle úžasném uskupení. Bylo to moc příjemné a byla velká legrace,” řekla Křížková. 

Všechny pochválil majitel prodejny, kde si každý najde to své Jaroslav Soukup. „Takhle úžasné odpoledne s tak úžasnými dámami jsme tu dlouho neměli. A opravdu si všechny čtyři vedly skvěle. Proto taky dostaly každá dárek v podobě koše plného věcí potřebných do domácnosti,” prozradil.

Křížková, Janků, Kluková i Hapková se už těší na léto, až si chvíli odpočinou. „Já budu mít sice trochu pracovní léto, protože hrajeme v Hybernii Mamma Mia, ale jinak pojedu s onkologicky nemocnými dětmi opět k moři, pak do rodných Strakonic a sem tam na nějaký výlet,” prozradila Hanka Křížková.

Heidi Janků si bude užívat zahrady a bazénu v domě u Prahy, občas vyjede na nějaké vystoupené a navštíví pár přátel. Uršula Kluková zase léto stráví v milovaném Broumově a Petra Hapková zřejmě na chvíli vyrazí do své rodné Itálie. 

Své kulatiny slaví letos Hanka Křížková, která říká, že se vesměs cítí na dvakrát třicet. Půlkulatiny měla Uršula Kluková a slavit je budou i Petra Hapková i Heidi Janků, která už vydala své Best Of CD.

 


 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve