Preiss si možná přijde na mnoho milionů! Ztvárnit by měl hlavní roli v pokračování slavného seriálu!

 Celebrity 
12. června 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Otto Šimánka zřejmě v pokračování Pana Tau nahradí Viktor Preiss archiv ČT
Viktor Preiss se možná může těšit nejenom na krásnou práci, roli, ale taky pěkných pár milionů korun. Zvažuje se pro něj totiž nabídku snů. Právě on zřejmě ztvární hlavní roli v pokračování kultovního seriálu Pan Tau!

Další příběhy němého muže s buřinkou, který kouzlí a je "chvilku malej a chvilku zase velkej", bude natáčet ČT ve spolupráci s německou produkcí. A ta si vybrala právě českého herce charakterních i komediálních rolí. Původně Pana Tau hrál nezapomenutelný Otto Šimánek!

Televize s německou společností Caligari plánuje k dosavadním 33 dílům původního seriálu z roku 1966 až 1978 natočit dalších 52 půlhodinových dílů, a navíc ještě dva celovečerní filmy.

Co se týká režie, během natáčení 52 dílů by se měl s německým režisérem střídat náš Karel Janák, tvrdí dobře informovaný zdroj.

Sám Viktor Preiss prý o ničem definitivním neví. „Nevím o tom, ale nechtěl bych se k tomu vyjadřovat, protože o tom nic nevím,“ řekl Aha! a prý se i divil, že ho na roli nominovala i Jiřina Bohdalová. „Já bych si v té roli uměla představit například Viktora Preisse, ale nevím, koho si Němci vyberou,“ pronesla před měsícem herečka.

„Jednání probíhají a do léta by mělo být víceméně jasno,“ řekl ředitel vývoje pořadů České televize Jan Maxa. Natáčet by se mělo začít už příští rok na jaře a už teď je jasné, že nepůjde o žádné levné oživení legendy české kinematografie. Mluví se i o tom, že projekt by měl vyjít na neuvěřitelných 300 až 400 milionů korun.

Pokud by Viktor Preiss roli Pana tau skutečně dostal, byl by s touto postavou spojený už podruhé. V roce 1988 se totiž v seriálu objevil. Dostal malou roli pyrotechnika.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít