Zbláznil se Aleš Brichta? Opravdu si "ho" nechal zmenšit?

 Celebrity 
15. června 2017 06:55 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Brichta si zřejmě rád z fanoušků utahuje! Facebook
Zpěvák Aleš Brichta se buďto zbláznil, anebo je tak upřímný, až to někom přijde hodně divné. Konečně poodhalil důvody svého nedávného operačního zákroku a výsledek je šokující!

Sedmapadesátiletý Brichta podstoupil zákrok, ale původně odmítal sdělit, jaký. Vyrojily se třeba i takové spekulace, že mělo jít o operaci cév kvůli následkům kouření. 

Aleš Brichta se ale nakonec rozhodl, že situaci uvede na pravou míru, aby prý zabránil spekulacím. Otázkou je, zda tomu nějak zásadně pomohl! 

„Uvedu situaci na pravou míru. Rozhodl jsem se absolvovat zkrácení přirození, protože manželce vadilo mít po souloži neustále omlácené mandle a mně se při sexu nedostatečně prokrvovala pravá mozková hemisféra. Ošetřující lékař mi sdělil, že zákrok dopadl dobře a zkrácení o 20 cm bude dostačující," uvedl na svém profilu na sociální síti s vtipem sobě vlastním hudebník

Kdyby však Brichta sám neinformoval veřejnost o tom, že byl na nějaké operaci, nikdo by se o ni nezajímal. Následně se ale velmi divil, že ho novináři i fanoušci atakují dotazy.

Zákrok byl prý úspěšný, což znamená, že nadstandardní výbavu se podařilo zmenšit na únosnou míru? Spíš si z veřejnosti dělá legraci a jde tak zcela jistě o jinou formu zákroku. Může jít třeba o plíce nebo o játra...

„Dovolte mi poděkovat lékařům a ošetřujícímu personálu Ústřední vojenské nemocnice, protože chápu, že jsem nebyl ideální pacient. Protože mi lékař doporučil dva týdny klidu a rehabilitace, nebudu v tomto období absolvovat žádná vystoupení. Díky za pochopení," dodal Brichta. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008