Odporné: Hulvát Rychtář se ostře pustil do Natálky Grossové!

 Celebrity 
12. června 2017 04:51 / René Černý
  8
📷
2 fotografie v galerii
Natálka Grossová si troufla přezpívat hit Ivety Bartošové a to si podle Rychtáře dovolila hodně...! archiv, Profimedia
Co je mu vůbec do toho? Ptají se naštvaně lidé, kteří skutečně měli rádi zesnulou Ivetu Bartošovou. Reagují tak na to, jak se její bývalý manžel, agresor a gulvár Josef Rychtář pustil do mladinké zpěvačky a muzikálové herečky Natálky Grossové!

Natálie Grossová nedávno přezpívala největší hit Ivety Bartošové Léto. Přál si to a zařídil přední český producent František Janeček. A nutno říct, že se to "mladé Grossovce", jak jí mnozí říkají, povedlo skvěle. Nikoho nenapodobuje a pojala to podle svého.

Jenomže Rychtář má asi pocit, že o sobě dlouho nedal vědět, takže musí zase plyvat jedovatlé sliny! Natálka prý podle něj Ivetě nesahá ani po kotníky! Producent Janeček prý přezpíváním hitu mladé zpěvačce uškodi.

„Jenom se ukázalo, že na Ivetu nemá. U mě každý, kdo napodobuje Ivetu nebo se o to jenom snaží, je jako červený hadr. Vyjádřím se ale kultivovaně. Nic proti ní nemám. Je to mladá holka a přeju jí úspěch, na Ivetku ale nemá,“ řekl pro Expres Rychtář. 

„Nechci ji zesměšnit ani ublížit, určitě si najde své příznivce. Ale není to jako od Ivetky. Ten, kdo si pustí originál a pak tohle, pozná diametrální rozdíl,“ říká muž, který i podle soudu bije ženy a možná stál i za zoufalým činem slavné zpěvačky, která už to nedávala a sáhla si na život! 

Josef Rychtář prý chápe, že nemůže zabránit tomu, aby Ivetiny písničky zpívali jiní interpreti. „No naštěstí a hlavně, co je mu do toho. On Ivetu jen ničil a nemá právo cokoli a kohokoli kritizovat. Je to psychopat," dodala jedna z žen, která Bartošovou znala prý skoro dvacet let velmi dobře. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít