Smutní přátelé zesnulého herce Přibila: Pohřeb nebude!

 Celebrity 
02. června 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Poslední rozloučení s René Přibilem se koná dnes, ovšem jen v rodinném kruhu! archiv
Přátelé a fanouškové herce Reného Přibila (+71), který zemřel v noci na středu po těžkém boji s rakovinou, nebudou mít šanci se s ním rozloučit. Doufali přitom, že mu budou moci jít na pohřeb!

„Poslední rozloučení se uskuteční v pátek v jednom z českých krematorií. Rodina to chce pouze a jen pro sebe. Nikoho nezvali. Je to škoda, protože spousta z nás by se s Rendou ráda rozloučila...," řekl exkluzivně VIPstory.cz jeden z jeho hereckých kolegů.

Rodina chtěla mít zřejmě klid od médií a zvídavých fanoušků, nicméně je škoda, že ti, kteřé Přibila měli rádi, nebudou mít dnes šanci mu dát poslední sbohem!

„Věřila jsem, že rodina pochopí, že René byl veřejně známá a oblíbená osobnost, a že by měli dát šanci fanouškům se s ním rozloučit. Jenomže je to škoda, protože tu šanci nikdo z nás nedostane," dodala herečka, která Přibila mnoho let znala!

Herec René Přibil zemřel v nemocnici na pražské Bulovce, kde byl od ledna hospitalizován. Začátkem roku odprezentoval ještě primácký úspěšný seriál Temný kraj, který stihl natočit, stejně jako vloni snímek Monstrum. Ten se vysílal den před jeho skonem. Z nemocnice, kam nastoupil v lednu, se už nevrátil.

„Jeho stav byl bohužel čím dál horší. On sám zpočátku věřil, že se uzdraví, pak už tušil, že to tak nebude a nějak se s tím snad i smiřoval. Poslední dny byly spíš utrpením, ale lékaři dělali vše proto, aby neměl bolesti...," dodal zdroj z okolí známého herce, který si zahrál i v  Oscarovém Koljovi...

René Přibil také hojně hrál ve filmu – napříkla Jáchyme, hoď ho do stroje, Zlatý Budha, Radikální řez, Sázka na třináctku, Kde se bojí, utíká, Kolja či Prachy, prachy, prachy. Často účinkoval v populárních televizních seriálech – jako Rodinná pouta, Dobrodružství kriminalistiky, Bazén či v Četnických humoreskách. Spolupracoval také s plzeňských rozhlasem.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod