Neskutečná ostuda: Divadlo, které vyhodilo René Přibila, teď oznámilo jeho úmrtí!

 Celebrity 
01. června 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
René Přibil zemřel ve věku 71 let po boji se zákeřnou nemocí! archiv
Zprávu o tom, že navždy odešel do hereckého nebe herec René Přibil, přinesl ve středu jako první web Bleskove.cz a VIPstory.cz. Odpoledne pak na své stránky zprávu o smrti zveřejnilo i Divadlo Pod Palmovkou. To divadlo, z kterého před pár lety musel odejít!

„Je neskutečné, že divadlo, které ho vyhodilo a jemu to bylo strašně líto a dlouho se s tím nemohl smířit, bylo vlastně jako "jediné oficiální místo", které zprávu o jeho smrti zveřejnilo," podivil se Přibilův herecký kolega. 

Rodina Reného Přibila oficiální zprávu ze zcel nepochopitelných důvodů neposkytla oficiální zprávu o jeho skonu. „Trochu to nechápu. Rozumím tomu, že jsou zdrceni, ale věděli, že to přijde. Takhle to vydá divadlo, z kterého musel odejít. Řekl bych, že je to trochu trapné... a smutné. Renda si zasloužil víc...," míní i jedna z hereckých kolegyň.

Právě v době, kdy musel z Palmovky odejít, měl další stresové situace. Musel odejít i z Mezinárodní konzervatoře Praha, kde tehdy učil. „Vyštípala ho odtud Regina Rázlová, která tam tenkrát nastoupila jako vedoucí hereckého oddělení. Byly tam velké spory. On byl, stejně jako řada dalších, odejit. Ona pak byla odejita nakonec taky," prozradil kamarád Přibila.

„S paní Rázlovou jsme nenašli společnou řeč. Bohužel v životě se najdou i lidé, kteří nejsou upřímní, nejsou vstřícní, jsou mstiví a někdy zákeřní... a s takovými já ani pod jednou střechou být nechci," říkal tehdy René Přibil.

Od ledna byl herec v nemocnici. Při relativně banální operaci žlučníku přišli lékaři na to, že jde o zhoubný nádor. Bohužel už nebylo pomoci. Poslední dny Reného Přibila byly už jen o čekání. Rodina se s ním však stihla rozloučit.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve