Neskutečné ponížení pro Gottovu kámošku, zpěvačku: Ze stadionu ji vypískali!

 Celebrity 
29. května 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Gottovu múzu, zpěvačku Helene FIscher fotbalový stadion vypískal! Archiv
To, čeho se bojí každý umělec a zpěvák obzvlášť, se stalo kamarádce a kolegyni Karla Gotta, s níž vystupoval minulý týden. Německou popovou velehvězdu Helene Fischer (32), která běžně vyprodává stadiony za dva dny, vypískali. Zažila tak největší ponížení ve své dosavadní kariéře!

Helene Fischer, která jako jediná ze zahraničních hvězd přezpívala Gottův hit “Biene Maja”, tedy Včelka Mája, prožila osm minut trvající pískot na berlínském olympijském stadionu. Zde se hrál zápas Eintracht Frankfurt Cup proti Borissia Dortmund (1:2). A produkce přišla s nápadem, aby v pauze Fischer zazpívala.

Jenže ani samotná hvězda, proslavená geniálními mega show a narvanými koncerty nečekala, co přijde. 

„Bylo to hrozné a ponižující. Televizní kamery to moc nezachytili a ani neslyšely, ale tisíce lidí na stadionu viděli a slyšeli, jak stovky fanoušků fotbalu pískají a pískají…,” řekla svědkyně ze stadionu. 

Tvrdé fanouškovské jádro pískalo hlavně proto, že jim nikdo dopředu neřekl, že součástí bude kulturní program. A že Helene Fischer nemá se zápasem nic společného.

Mělo jít o neplacené, propagační vystoupení” na stadionu, o čemž mnozí pochybují. „Helene vydělává miliony eur, a že by vystupovala zadarmo? To těžko…!,” glosovali mnozí i na sociální síti. 

„Analyzujeme po každém finálovém zápase všechny procesy, a řešíme další, které budeme zase dělat v tomto roce. Pak se rozhodneme, co budeme zachovávat a co změníme,” uvedlo vedení klubu a stadionu.

Zatímco Helene Fischer dav vypískal, před 20 lety zažil obrovské ovace německý zpěvák a legenda Udo Jürgens (+80). Stal se tehdy hvězdou finále poháru VfB Stuttgart a Energie Cottbus (2: 0), kdy v půlce vešel na stadion a s hitem Medley zažil obrovský potlesk.

Paradoxní na celé věci je, že právě Helene Fischer byla poslední zpěvačkou, která si s Udo Jürgensem zazpívala před televizními kamerami, když ho pozvala do své show. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47