Dost zklamaní fanoušci Karla Gotta!

 Celebrity 
17. září 2016 04:50 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se vrací a svůj comebackový koncert vyprodal za pár desítek minut! Facebook
Ani ne tak Karel Gott, jako produkce, která pořádá jeho říjnová "comebackový" koncert v pražské Malostranské besedě, zklamala fanoušky Zlatého slavíka. Na mnoho z nich se totiž nedostaly vstupenky a jsou naštvaní!
"Nechápu, že to bylo na rezervaci po emailu. Kdo o tom pak rozhodoval? Proč to nedali normálně do prodeje. A pak, proč Karel Gott neudělá koncert ve velkém divadle, ale v prostoru, kam se vejde asi 320 lidí," ptají se mnozí fanouškové.

Vstupenky do Malostranské besedy byly během pár desítek minut vyprodány. A kdo si to nehlídal, měl smůlu. Nyní je na stránkách divadla napsáno, že koncert je zcela vyprodán. Gott bude sice zpívat na mnoha místech, před Vánoci plánuje Lucernu, ale jeho věrní ho chtěli vidět právě teď a tady.

Podle mluvčí Karla Gotta je plně v kompetenci produkce Malostranské besedy, jak rezervace a prodej dělala. Gott proto zvažuje, že možná přidá i další koncert, aby se dostalo i na další jeho věrné příznivce. Zatím o tom prý jen uvažuje...

Teď ale Karel Gott jede zase na plný plyn. Plánuje dvakrát zpívat v Bratislavě a taky se zúčastnit natáčení velké německé televizní show s Helene Fischer a Al Banem. Už to samo o sobě bude velký záhul!
Témata: Gott, koncert, Praha
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum