Ivan Vyskočil všechny šokoval! Tohle řekl o Zemanovi a Babišovi!

 Celebrity 
17. května 2017 04:51 / René Černý
  81
📷
1 fotografie v galerii
Ivan Vyskočil říká, že bude volit Babiše i Zemana! Reprofoto XTV
Slova podpory, ale i zatracení zažívá Ivan Vyskočil (70). Herec, který je pověstný svou náklonností pro mladé, tmavovlasé dívky šokoval slovy o ministru financí Andreji Babišovi. zatímco tohoto politika mnozí zavrhují, umělec ho bude prý volit! A nejen jeho!

„Na evropské politice mi vadí pseudodemokracie. Breivik zavraždil desítky dětí a má třípokojovou celu s posilovnou. Má být v kamenolomu a makat. I u nás má zločinec větší práva než oběť," řekl Vyskočil v rozhovoru pro XTV.

Herec, ale i režisér se pustil taky do veřejnoprávní televize! „Zpravodajství ČT je jednostranné, když byl zvolen Trump, tak měla televize státní smutek. To samé u prezidenta Zemana. Budu ho volit," prozradil Vyskočil. 

„Jsem ze Žižkova, sprostá slova prezidenta Zemana při rozhovoru o Pussy Riot mi nevadí. Navíc to byl přesný překlad. Je to zvláštní doba," řekl Vyskočil a zároveň odmítl, že by plánoval vstup do politiky: „Už se na to necítím, jsem starý. Udělal jsem toho dost. Snažili jsme se o nějaké narovnání poměrů, ale když jsem se setkal s politickou elitou, polila mě hrůza. Nevím, jestli mám jasno v tom, koho volit. Ve volbách je pro mě přijatelný Andrej Babiš. Když vidím, jak jsou všichni proti němu, tak mi přijde, že tak špatný není..." řekl Ivan Vyskočil.

„Před revolucí jsem s režimem nekolaboroval, musel jsem odejít z Činoherního klubu. Lidé si dnes neumí představit, že existovaly černé listiny, ale nikdo nevěděl, kdo na nich je. Chartu jsem nepodepsal, ale podepsal jsem Několik slov," dodal Ivan Vyskočil, který tak shrnul, že bude volit Babiše i Zemana! 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve