Až přílišné oplzlosti známé staré české herečky znechutily diváky!

 Celebrity 
15. května 2017 04:50 / René Černý
  1
📷
3 fotografie v galerii
Zdena Procházková ne všechny nadchla svými erotickými vzpomínkami z mládí! archiv youtube
Měli ji za velkou dámu, za herečku, která sice nemá hlavní role, ale tou zatím poslední se opět ukázala nejenom českým divákům. Jenomže poté, co Zdena Procházková (91) vydala svou knihu vzpomínek, mnoho diváků znechutila!

Legenda českého filmu a bývalá žena Karla Högera ve své poslední knize Procházka životem, poodkryla roušku svého soukromí. Popsala, jak si během divadelního představení užívala erotické chvilky s kolegou. Pustila se do toho ale tak vehementně, že tím doslova spadla mnohým brada.

„Měla jsem paní procházkovou za roztomilou, starou dámu. Ovšem pravá dáma by nikdy nevyprávěla o tom, jak hereckému kolegovi stál pyj, jak si na něj nasedla, jak prožívala orgasmus, a jak svým kamarádkám vozila do vídně masážní stroječek, ketrý ‘rozechvěl nejeden poštěváček’.  Tohle mě fakt znechutilo…,” uvedla jedna z jejích dosavadních fanynek.

Zdena Procházková takto skutečně vzpomíná, a to není všechno. I když nepráskla kolegu, který prý byl sexuálně hodně náruživý, vyšlo najevo, že to byl nejspíš Josef Bek. Ale ani on a ani jeho rodina by jistě nebyli rádi, že stará herečka vypráví takové intimnosit jen proto, aby se její kniha prodávala. 

„Paní Procházková si někde stěžovala, že má asi jen dvanáct tisíc důchodu, ale za garsonku na Vinohradech platí asi sedmnáct nebo devatenáct tisíc. Tak proč to nevymění, proč si jen stěžuje, že nemá role, a že na ní všichni zapomněli? Po té, co zveřejnila v knize, ji asi jen těžko někdo obsadí do charakterní role…,” dodala i jedna z výrazně mladších kolegyň Zdeny Procházkové. 

Herečka si zahrála Lídu Baarovou ve stejnojmenném filmu Filipa Renče. Ztvárnila starou herečku vyprávějící svůj životní příběh. „Snad si nemyslí, že jí budou volat režiséři a porvou se o ní. Takových a méně ‘ordinérních’ hereček věku blížícím se tomu jejímu, ještě pár je. A určitě ne tak zrzených, jako je bohužel Zdena Procházková,” dodal i jeden ze starších herců z filmové a divadelní scény…

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum