Na "mejdan” s celebritami pod širým nebem do Grébovky přišlo na 6,5 tisíce lidí!

 Celebrity 
14. května 2017 16:15 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Celý den v Grébovce byl plný tváří známých z muzikálů, televize i filmu! W4W
Nádherné počasí, skvělý program, zvučná jména a pohodová atmosféra, to vše přilákalo v sobotu do pražské Grébovky na 6,5 tisíce lidí! Konal se tu druhý ročník akce Den rodiny , který pořádala obecně prospěšná společnost Women for Women. Moderátor, kterým byl zpěvák a muzikálový herec Josef Vágner, to už na začátku pojal jako obrovský celodenní mejdan pod širým nebem a k tomu taky všechny vyzval.

Na pódiu se střídali zpěváci, herci, kouzelník a nechyběla jména z muzikálů, z televize i filmu.

Kamil Střihavka, Jiří Zonyga, Michaela Nosková, David Gránský, Bořek Slezáček, Miroslav Hrabě, Petr Ryšavý, Richard Pekárek, Petr Kutheil, Ivana Korolová, Elis Ochmanová, Michaela Sejnová, sbor Coro Piccolo Praha a na závěr Olga Lounová. 

Všechny přišla podpořit, pozdravit a zacvičit si Hanka Kynychová a své kouzelnické umění převedl mladý, sympatický mág Jakub Koutský. 

„Musím říct, že všechny asi nejvíce, a to i mne, dostala “Obědová písnička”, která byla dojemná, a i já jsem měl trochu ‘skleněné oči’. Women for Women se totiž zaměřuje jak na pomoc samoživitelů, tak v jejich programech je i projekt Obědy pro děti ze sociálně slabých rodin. Je to záslužná věc a mě bylo ctí právě celým dnem tento program provázet a projekty podpořit,” řekl Josef Vágner, který před časem moderoval i prestižní akci spojenou s dražbou Náramku rodiny, s patronkou Bárou Nesvadbovou a řadou VIP hostí.

V Grébovce nebyly jen maminky samoživitelky se svými ratolestmi, ale celé rodiny a náramně si užívaly pestrý program, občerstvení a krásného jarního počasí. Vstup na akci a další aktivity byl pro všechny zdarma.

„I když nám trochu sprchlo, na náladě a pohodě to nic nezkazilo. A dokonce provozovatelé své atrakce nesbalili a zůstali tam během krátké průtrže s námi. Pak se zase vyjasnilo a jelo se dál,” podotkla manažerka charitativních projektů manželů Tykačových Jana Skopová.

Akce se konala ve spolupráci s městskou částí Praha 2, pod záštitou starostky Jany Černochové, která všem poděkovala za účast, pomoc a popřála skvělou zábavu. Stejně tak jako Ivana Tykač, jejíž organizace tuto skvělou akci uspořádala a věnuje se právě projektům na pomoc těm, kteří to nejvíce potřebují.

„Děkujeme všem, kteří s námi na této velké akci spolupracovali, vytvořili nádherný program a připravili spoustu zajímavých aktivit pro děti. Největší díky patří MuzikálůmProDěti.cz a dalším účinkujícím, kteří vystoupili bez nároku na honorář a svou přítomností udělali tolika lidem radost. Velice si toho vážíme," podotkla Tykač.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47