Tvoje tvář má známý hlas má vítěze! Ale Peroutka to není, proč?

 Celebrity 
15. května 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vítězkou show na Nově Tvoje tvář má známý hlas se stala Táňa Vilhelmová Nova
Mnoho diváků show Tvoje tvář má známý hlas sázeli na vítězství zpěváka Milana Peroutky, ale bohužel. Nevyhrál. Naopak zvítězila ta, na kterou tolik tipů nebylo, a sice Táňa Vilhelmová. Ta za vétězství obdržela nejen šek s penězi na charitu, ale i velmi vtipný dárek od Honzy Ciny!

Vilhelmová okouzlila porotu i diváky jako česká folková zpěvačka Zuzana Navarová.  A hned po vyhlášení vyběhl z poroty na podium hostující Jan Cina, vítěz předchozí řady a daroval Táně symbolickou cenu - v dárkové krabičce na prstýnky od něj dostala zlatou konfetu.

„Je to konfeta z mého finálového večera, kdy bylo vyhlášeno moje vítězství,” řekl vtipně mladý herec.

Během děkovné řeči Tatiana ukázala, že má srdce na pravém místě a projevila lítost nad tím, že nevyhrála její též nesmírně talentovaná kolegyně. „Abych měla pocit, že tu můžu stát jako vítěz, tak musím hlavně říct, že je tady Markéta Konvičková, která je fantastická zpěvačka a měla tady stát...“ 

Markéta se umístila po stříbném Milanu Peroutkovi za třetím místě. Takzvané bramborové ocenění získala Martha Issová. Tu závěr soutěže dojal natolik, že se nekontrolovatelně rozplakala přímo na jevišti.

A jaká je oficiální cena pro vítězku? Od Nadace Nova získala šek na 150 tisíc korun, které, jak prozradila, věnuje Nadaci DUHA, jež zachraňuje naše lesy a národní parky.

„Pro nás je i tak vítětem Milan Peroutka, byl skvělý. Mnozí ostatní byly jen karikatury, i když někdy povedené. Milen je prostě jednička,” psaly fanynky na sociální síti.

Všechny taky v rámci finálového večera potěšilo vystoupení Karla Gotta, který jak řekl sám - přišel za Karla Gotta. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008