Natočí nového Pana Tau! Kdo ho ale bude hrát?

 Celebrity 
17. května 2017 00:00 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Původního Pana Tau bravůrně zahrál herec Otto Šimánek! Archiv ČT
Když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Teď se jedna z filmových společností spolu s Českou televizí rozhodla, že naváže na slávu, kdysi u nás hodně oblíbeného seriálu. Natáčet se tak po 40 letech začne Pan Tau!

Nové díly seriálu a dva díly celovečerního filmu budou vznikat v Německu. Koproducentem se má ale stát i Česká televize, s níž hlavní producent vyjednává. Premiéra je plánována v Německu na rok 2020.

„Jednání probíhají a do léta by mělo být víceméně jasno," potvrdil serveru Aktuálně.cz ředitel vývoje pořadů České televize Jan Maxa s tím, že natáčet by se mohlo příští rok na jaře.

Původních dílů s hercem Otto Šimánkem bylo celkem 33 a byly z jednotlivých částí příběhů s názvem: Poplach v oblacích, Od zítřka nečaruji, Pan Tau a také Pan Tau a Klaudie, kde si zahrál Jan Werich a natáčelo se převážně na zámku Hluboká.

Nyní mohou na Pana Tau zavzpomínat také návštěvníci pražské ZOO, kde dodnes žije slonice Shanti. Než se v říjnu 1977 stala majetkem zahrady, bylo jejím vlastníkem Filmové studio Barrandov. Filmaři slona koupili v Německu kvůli natáčení filmu Pan Tau v oblacích, v němž si Shanti zahrála roli neposedného slůněte Bimba. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47