Madonna je neskutečně nas***á! Víme proč!

 Celebrity 
04. května 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohle Madonna vzkazuje hollywoodských filmařům točícím film o ní! archiv
Za dva roky jí bude 60 a pořád vypadá skvěle. Teď je ale světová popová hvězda Madonna neskutečně naštvaná. Důvodem je, že o ní Hollywoodské filmové studio chystá film, ovšem ona s tím nesouhlasí!

Rozzuřená Madonna vyjádřila svůj nesouhlas i na sociální síti. „Nikdo neví, co vím já, nikdo neviděl, co jsem viděla já. Nikdo kromě mě nemůže vyprávět můj příběh. Všichni ostatní jsou šarlatáni a hlupáci, bez práce jen hledají neosobní informace. Je to nemoc dnešní doby," napsala na Instagram Madonna.

Mezi svými přáteli byla dokonce daleko ostřejší! „Jsem neskutečně nas****á. Jak si to můžou dovolit? Nikdo se mě nezeptal. Co si to dovolují...?," zuřila hvězda. 

Hollywoodští producenti se sice rozhodli natočit film o ní, ale jaksi zapomněli, že by se jí měli zeptat. Filmové studio koupilo scénář od Elyse Hollander koncem minulého měsíce a snímek ponese název Blond Ambitionstejně jako zpěvaččino úspěšné turné z devadesátých let.

Ani sama Madonna netuší, jak bude film vypadat! Děj prý začíná počátkem osmdesátých let, kdy zpěvačka přijela do New Yorku s pouhými 37 dolary v kapse. Diváci se dozvědí, jak vypadala její práce na desce Like a Virgin, která vynesla Madonnu do výšin. Otázkou je, zda se jen zpěvačka nebojí, co vše vyjde na světlo boží, a zda není něco, o čem nechce, aby se lidé dozvěděli..

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod