Chudák! Známá česká herečka si zlomila nohu, teď jí hrozí komplikace!

 Celebrity 
30. dubna 2017 04:51 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Miriam Kantorková skončila po úrazu v nemocnici se zlomeninou! Archiv FTV Prima
Chudák, ta dopadla! Letos v březnu oslavila 82. narozeniny, jenže ji potkal složitý úraz. Herečka a dabérka Miriam Kantorková prý upadla a zlomila si nohu. A co může být pro staršího člověka nejhorší, než když si způsobí zlomeninu kyčle, tedy takzvaného "krčku"!

„Miriam je skvělá, energická ženská. Nedávno upadla a zlomila si nohu. Ani nevím, jestli musela na operaci, nebo to doktoři řeší neinvazivně. Ale je mi jí líto, pro ní - ležet někde v posteli nebo v nemocnici, musí být hrozné. Je pořád tolik vitální," svěřil se VIPstory.cz jeden z hereckých mladších kolegů Miriam Kantorkové.

U starších lidí hrozí, že pokud si přivodí takovouto zlomeninu a nadelší dobu ulehnou, mohou dostat zápal plic a přidají se další problémy. Někdy pak takové úrazy mohou končit fatálně. 

„Miriam to ale dá, ona má energie, že by ji mohla vyvážet. Nebojím se o ni," dodala další z kolegyň známo herečky, která hraje kuchařky, kmotřičky, drbny, ale ve skutečnosti je to z gruntu hodná ženská, jak o ní mnozí hovoří. Tak budeme držet palce, aby se z úrazu brzo dostala. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod