Janů chystá půlkulaté narozeninové tour! Proč ale neumí stárnout?

 Celebrity 
30. dubna 2017 02:35 / Lukáš Bauer
  0
📷
3 fotografie v galerii
Chtít vypadat mladě je jedna věc, ale být si podobná, je věc druhá a měla by být asi důležitější! Profimedia
Petra Janů bude letos slavit 65. narozeniny. Nemá problém to přiznat. Chystá dokonce velké turné, včetně koncertu v pražské Lucerně. S čím ale problémy má je - přiznat si, že stárne. Proč se sebou nechává dělat takové věci, vždyť si přestává být podobná!

Zpěvačka známých hitů oznámila před pár dny, že na tour s ní pojede Václav Noid Bárta a jako speciální host pro Lucernu bude s ní zpívat ještě Petr Kolář. To vše je super a už teď je jasné, že koncerty budou vyprodané.

Viděla jsem ale Petru z tiskovky s Noidem a Kolářem na fotkách a lekla jsem se ji. Proboha, ona nemá sebekontrolu? Přestává si být podobná, jak chodí pořád na ty 'zkrášlovací zákroky'. Dělá ji to velkou hlavu a velké tváře. Měla by s tím přestat," míní jedna z kolegyň Zlaté slavice.

Petra Janů se nechává vylepšit několikrát do roka. A jak mnohokrát přiznala, díky estetické  medicíně a chirurgii si nechala ledasco změnit. Nicméně teď už to jde do stádia, kdy její vizáž ne vždy vypadá "atraktivně".

„Když žena začne s různými úpravami obličeje či těla, získává něco jako závislost. A pak chce stále dál a víc. A tím, že člově stárne, je těch úprav třeba více a častěji. Nejde to ale donekonečna a zároveň to ztrácí přirozenost," dodává odborník z řad plastických a estetických klinik. 

Možná by stálo za to držet se rčení, že - méně, znamená více...! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod