Madonna veřejně odhalila, jaká striktní pravidla musí doma dodržovat její děti

 Celebrity 
05. dubna 2023 07:50 / Mirka Malá
  1
📷
1 fotografie v galerii
Madonna je náročná matka Depositphotos
Madonna je kontroverzní zpěvačkou po celou svoji dlouholetou kariéru, je ale také kontroverzní matkou. A že to s ní její děti nemohou mít jednoduché, o tom svědčí i mantra, kterou Madonna zveřejnila na sociálních sítích.

Madonna, která se chystá na svoje světové koncertní turné, zveřejnila na sociálních sítích svoje domácí pravidla pro své děti. Přesněji ukázala tabulku, na kterou napsala pět jasných pravidel: „1. Usmívejte se, 2. Buďte šťastní, 3. Poslouchejte ostatní, 4. Mluvte laskavě, 5. Buďte šťastní za to, co máte.“

Čtyřiašedesátiletá zpěvačka, která si nedávno pořídila nového přítele, devětadvacetiletého trenéra boxu Joshe Poppera, má doma čtyři adoptované děti, konkrétně desetiletá dvojčata Estere a Stellu, sedmnáctiletou Mercy James a stejně starého syna Davida. Její dvě biologické děti, šestadvacetiletá Lourdes a dvaadvacetiletý Rocco od ní utekly už dávno.

Výchova tolika dětí je pro Madonnu zřejmě velké téma. Před několika týdny pro časopis Vanity Fair přiznala, že pro její děti je dětství s ní velká výzva a dodala, že „i dnes se stále snažím pochopit, jak být matkou a dělat svou práci. Ať jste kdokoliv, mít děti a vychovávat je je umělecké dílo. Nikdo vám nedá příručku. Musíte se učit z chyb. Je to profese, která vyžaduje hodně času. A je vyčerpávající, protože si nemůžete nikdy odpočinout.“

Madonniny výchovné metody vzbudily pozornost už před mnoha lety. Když totiž byl její syn Rocco, kterého má zpěvačka z manželství s filmovým režisérem Guyem Ritchiem, náctiletý, nesnášel svoji matku natolik, že od ní utekl do Londýna ke svému otci. Oba rodiče se poté o péči o syna soudili a Madonna se dokonce snažila získat soudní příkaz, který by nařídil Roccovi vrátit se k matce. Jenomže Rocco byl v té době naštěstí pro něho už natolik velký, aby soud přihlédl k jeho přání a nakonec tedy mohl svoje dospívání prožít s otcem.

Madonnina dcera Lourdes se pro změnu nikdy netajila tím, že už jen čeká na svoji plnoletost, aby mohla okamžitě svoji matku opustit. Stěžovala si na krutý režim, který musí doma dodržovat, a později dokonce tvrdila, že jí matka odmítla zaplatit školu, takže Lourdes musela pracovat, aby mohla studovat.

Přesto si Madonna v rozhovoru pro Vanity Fair pochvalovala, že je jako matka šťastná, že každé z jejích dětí je nějakým způsobem kreativní. Do jaké míry ale k tomu přispěla ona sama, je asi diskutabilní. Nicméně dnes se některé z jejích dětí podílejí na přípravě jejího světového koncertního turné, na které se Madonna vydá u příležitosti svého čtyřicetiletého kariérního výročí.

Madonna Shares Her 5 'House Rules' for Her Kids: 'Be Happy With What You Have' https://t.co/7s020s2QOr

— People (@people) March 20, 2023

Autorský článek, další zdroj: Twitter

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47