VELKÉ ODHALENÍ: Slavnou Saxánu mohla v Dívce na košteti hrát nedávno zesnulá česká zpěvačka!

 Celebrity 
03. května 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
3 fotografie v galerii
Petře Černocké už Saxánu nikdo neodpáře, ale stačilo málo a mohla ji hrát jiná herečka nebo zpěvačka! Profimedia
Kdo by neznal slavnou pohádkovou komedii Václava Vorlíčka Dívka na koštěti s Petrou Černockou v hlavní roli. Stačilo ale málo a tuhle roli, kterou ji už nikdo neodpáře, hrát nemusela. Zato hlavní představitelkou mladé čarodějnice mohla klidně být nedávno zesnulá slavná zpěvačka!

Petra Černocká je se Saxánou neodmyslytelně spjatá, nicméně hrát ji klidně mohla Milena Steinmaslová. „Na tu se už prý dokonce šily šaty, nakonec jsem tu roli ale hrála já. Jenže možná stačilo málo a mohl to být úplně někdo jiný," řekla v pražské Redutě v rámci talk show Petra Černocká.

„Tehdy jsem šla na ten konkurz a měla tam jít i Věrka Špinarová. Nakonec na něj nějak nešla a tak to dali mě, ale asi proto, že jsem byla na tom konkurzu poslední," řekla v nadsázce Černocká, která říká, že se jí všichni na Saxánu pochopitelně ptají.

„Kdo ví, jak by to tehdy dopadlo, kdyby ta Věrka na ten konkurz šla. Třeba by to dostala ona, ale asi by ji někdo musel předabovat. Měla poměrně silný ostravský dialekt," dodala k nedávno zesnulé Špinarové Petra Černocká, která žádné své vystoupení bez písničky z pohádky prostě nemůže odejít. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47