Totální nesmysly o Petru Nárožném! Svého syna nikdy nezavrhl! FOTO jako důkaz!

 Celebrity 
29. dubna 2017 03:15 / Lukáš Bauer
  0
📷
2 fotografie v galerii
Někteří o herci Petru Nárožném vykládají lži! Archiv ČT
V některých médiích se objevily před časem informace, že se herec Petr Nárožný (79) usmířil se svým synem Petrem (37). A že ho původně "zavrhl" pro jeho homosexuální orientaci. Jenže to jsou nesmysly!

„Zaručené zprávy" hovoří o tom, že herec nemohl přijít na jméno synovi a nechtěl přijmout ani jeho partnera.

„To je nesmysl! Pan Nárožný má svého syna rád a do rodiny přijali i partnera Michala. Dokonce jim před časem pořídil byt v Třeboni, kde většinu roku pan Nárožný žije, hlavně od jara do podzimu, kde mají se ženou taky svůj byt. Přeci, kdyby Peťu zavrhl, nekupuje mu rekreační nemovitost," řekl VIPstory.cz jeden z blízkých přátel Nárožného jr.

Petr Nárožný st. se nemohl sice chvíli úplně s homosexualitou syna smířit, ale ne tak, že by ho vyhodil z domu nebo zavrhl. Nakonec pochopil, že jde o vrozenou věc a nic s tím neudělá. Ale vztahy neochladly. 

Nyní se celá rodina  objevila v pražské Zoo, kde v pavilonu goril slavil sameček Ajabu první a sameček Kiburi sedmé narozeniny. „Zvířata neumí být zlá ani zákeřná jen tak a já jim přeji, aby na ně byli lidé hodní a dopřáli jim místo k životu,“ řekl slavný herec , který přišel s manželkou Ivou, syne Petrem a přítelem Michalem. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47