Šok! Slavný zpěvák přerušil koncert! Zpívám jako sr***a, přiznal!

 Celebrity 
20. dubna 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
John Bon Jovi se zachoval jako frajer, když dokázal přiznat, že není ve formě! archiv
Sebekritika je někdy dobrá a cení se! Obzvlášť u umělců by se to mělo ocenit dvakrát. Takový John Bon Jovi (55) šel do sebe. A když cítil, že to není ono, udělal něco, co by asi jen tak někdo nedokázal!

Legendární rocker prostě přerušil své vystoupení, čímž diváky šokoval. Nechtěl v americkém Pittsburghu své fanoušky zklamat, takže se i přesto na své zdravotní problémy postavil na pódium a začal zpívat.

Po více jak hodině koncert stopl a pronesl: „Myslím, že dneska večer zpívám jako s*ačka a omlouvám se za to... Budu na sebe dále velmi tvrdý, a pokud to vydržíte vy, vydržím to i já," řekl směrem k fanouškům Bon Jovi, kterému lékaři později řekli, že má zánět průdušek.

„Dnes bych asi potřeboval karaoke. Kdo z vás barových kapel umí slova k písním od Bon Jovi?" snažil se vtipkovat, ale nakonec uznal, že dokončení koncertu je nad jeho síly. Fanouškům se ještě jednou omluvil a poděkoval jim za jejich laskavost a vstřícnost. Další koncerty, které měl s kapelou naplánované na začátek dubna, přeložil. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008