Krainová s rodinou vyrazila za super luxusem! Tomu se říká dovolená!

 Celebrity 
21. dubna 2017 03:15 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Takový západ slunce v Dubaji, tomu se říká luxus! Instagram
Topmodelka Simona Krainová vyrazila s rodinkou za luxusem. A nejen tak ledajakým. Doslova za superluxusem. Dokonce bydlí v hotelu, kde se ubytovala v hotelu, do kterého jezdí Kim Kardashian.

Čtyřiačtyřicetiletá modelka si prostě umí život užívat plnými doučky. A protože doma v Česku je spíš než jaro, pomalu leden, vyrazila Simona s manželem Karlem a dvěma syny za teplem do Dubaje.

Nejprve si Krainová "užívala" zimy v Tatrách kam jela s finalistkami České Miss na soustředění. Před pár dny však z důvodu porušení smlouvy a změně podmínek z projektu odstoupila. A tak si vyrazila jet odpočinout. Pro dovolenou si rodinou vybrali luxusní hotel Atlantis na slavné Palmě v Dubaji.

Přepychový hotel v Dubaji, ve kterém se právě Simona s rodinou nachází, ráda navštěvuje i manželka Keyneho Westa Kim Kardashian a řada dalších celebrit či magnátů a významných byznysmenů. 

„Je to tady úžasné, fantastické. Skvělé  vyžití pro děti, aquaparky a legoland. A s manželem jsme dost pracovali, tak si opravdu rádi odpočineme. Myslím že si to zasloužíme," svěřila se Simona, kterou po návratu čeká opět spoustu práce.

V Dubaji vyrazila slavná rodinka s dětmi do Legolendu a dokonce plavali i s delfíny. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod