ŠOK! Stašová ohlásila konec!

 Celebrity 
15. dubna 2017 02:15 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zatímco Jiřina Bohdalová točí i ve svých skoro 86 letech, její dcera Simona se tomu brání! Profimedia
Simona Stašová mnoho svých fanoušků hodně šokovala! Ohlásila vlastně svůj částečný konec v herecké kariéře. Cítí se unavená a proto chce zvolnit. Proč se k tomu ještě rozhodla a do čeho už nechce jít?

Dvaašedesátiletá Stašová se rozhodla, že role v dabingu bude brát jen výjimečně a roli v seriálu by prý teď nevzala vůbec. Věnovat se chce hlavně divadlu!

„Mám jednu nabídku, hrozně to však zvažuju, protože opravdu, věřte mi, já to myslím úplně upřímně, já se teď budu věnovat hlavně divadlu,“ řekla pro Sedmičku Simona Stašová, kterou divadlo naplňuje nejvíce.

„Jezdím si po vlastech českých, mám 22 představení do měsíce. Řeknu vám, že když si ráno představím, že bych měla jít ještě točit, tak to není možné. Nezapomeňte, že jsem dva roky v důchodu,“ podotkla dcera Jiřiny Bohdalové s tím, že i v dabibngu by vzala jen něco, například roli, v které by hrála Barbra Streisand. 

Zatímco maminka Stašové Jiřina Bohdalová hraje v divadle, točí filmy i televizi, její dcera už tohle dělat nechce. Chce vice odpočívat a věnovat se tomu, co jí dělá větší radost a potěšení. Možná, kdyby přišla zásadní role, tak by se tato herečka nerozmýšlela. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum