Finalistky České Miss surfovaly s Terezou Fajksovou a Nikol Švantnerovou ve Vysokých Tatrách.

 Celebrity 
21. března 2017 03:00 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Nikol Švantnerová a Tereza Fajksová si to v rámci soustředění České Miss užívaly! Česká Miss/ David Váňa
Finalistky České Miss jsou na soustředění obklopeny nejen krásným prostředím Vysokých Tater a Hotelu Lomnica, ale také mnoha odborníky na nejrůznější oblasti, v čele s topmodelkou Simonou Krainovou. Mezi pracovními povinnostmi mají čas i na zábavu a v Tatrách si dokonce zasurfovaly! Navštívily totiž Tatralandii, největší areál vodní zábavy ve střední Evropě.

Česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová a Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, které se soustředění České Miss v Tatrách také jako mentorky zúčastnily, dívky do Tatralandie doprovodily a tropické vodní radovánky si užily spolu s dívkami, stejně jako moderátor Petr Říbal.

Modelky v aquaparku neskutečně bavil surfařský koutek, i přesto, že surfování na horách není úplně běžnou záležitostí.

„V Tatralandii jsem byla poprvé a nesmírně mě zaujal surfařský koutek, tobogány a vodní bar, užily jsme si hodně zábavy,“ prozradila Fajksová, která finalistkám předávala své zkušenosti spojené nejen s úspěchem na světové soutěži krásy Miss Earth v roce 2012.

„Po většinu času jsme s mojí skupinkou řešily individuální věci. Každá měla jiné dotazy, zájmy a problémy. Zajímalo je, jak fungují soutěže krásy. Dělila jsem se s nimi o zkušenosti, které jsem získala díky úspěchu ve světové soutěži. Také jsem se jim snažila zvýšit sebevědomí.“ 

„Nejsem tu poprvé a vždy se sem ráda vracím, je to krásný aquapark, miluji teplou vodu a zkusit si surfování je nezapomenutelný zážitek,“ uvedla Nikol Švantnerová, která si v plavkách spolu s Fajksovou a finalistkami České Miss užívala exotické prostředí i drinky jako někde v teple u moře. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47