Nesukutečné narozeniny hitmakera Vágnera! Tři nejvězší hvězdy v Lucerně!

 Celebrity 
21. března 2017 04:55 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tři největší hvězdy - Zagorová, Gott a Bohdalová, si narozeninový koncert nemohly nechat ujít! Profimedia
Neskutečný mejdan! Tak vypadal megakoncert k 75. narozeninám Karla Vágnera v pražské Lucerně. Program nabitý hvězdami, který kulturní stánek dlouho nezažil! Nadšení přátelé a fanoušci autora stovek hitů tleskali, zpívali i tančili. Přišly i tři největší hvězdy!

Kromě Michala Davida, Václava Neckáře, Heidi Janků, Standy Hložka, NONAME, Jožky Černého, Ladi Kerndla, oslavencova syna Josef Vágnera samotného nebo s Romanem Vojtkem a Tomášem Savkou, syna Jakuba, který celý večer s Miroslavem Donutilem moderoval, přišly i tři největší hvězdy.

Všechny dostala Hanka Zagorová, Jiřina Bohdalová a samozřejmě Karel Gott! Byl ve skvělé formě a svolil i k focení se svými dvěma kamarádkami. „Jen si nás tři nafoťte, na památku," žertoval Mistr, když byl v obležení Zagorky a Bohdalky.

Tříhodinový mega koncert dopadl podle všech skvěle a jako zamlada se bavila a tleskala i Dagmar Havlová. „Bylo to úžasné. Jsem nadšená," řekla bývalá první dáma, které sám oslavenec Karel Vágner přímo z pódia popřál.

Je tu i moje velká kamarádka, která slaví ve stejný den, jako já. Samozřejmě se narozila v jiném roce. A já jí chci popřát... Všechno nejlepší, Dášo! Mám Tě rád," pronesl Vágner a předal Havlové kytici.

Celá Lucerna mohla oslavence vidět ve skotském kroji a s dudama na ramenou. Zahrál si na ně při písničce syna Pepy Rozpustilá holka a zdatně mu sekundovali dva jeho kamarádi. 

Narozeninový koncert Hej, mistře basů, který skvěle zprodukovala od začátku až do konce Vágnerova dcera Tereza, odvysílá hned začátkem dubna Česká televize, která natáčela záznam z akce. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve