Tohle je autorka legendárních Četnických humoresek. Poznáváte dceru slavného režiséra?

 Celebrity 
07. února 2017 03:31 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pavlína Moskalyková se na benefiční akci potkala s Janem Přeučilem W4W
Dlouhá léta stála po boku režiséra a autora seriálu Četnické humoresky Antonína Moskalyka. Když pak po vážné nemoci navždy odešel, ona sama další část příběhů sama dotočila. Dcera legendárního filmaře Antonína Moskalyka - Pavlína Moskalyková, se stále věnuje filmové profesi, i když nyní o něco méně. Ovšem podporuje také dobré věci, jako třeba projekt na pomoc matek samoživitelek obecně prospěšné společnosti Women for Women.

Pavlína Moskalyková se před pár dny zúčastnila i prestižního charitativního večera, v rámci kterého byl představen Náramek rodiny a jeden unikátní kousek - zlatý s brilianty, byl pak za 73 000 korun vydražen. Tato částka poputuje na letní dětské tábory dětí klientek nadace.

„Jsem moc ráda, že tu můžu být a podpořit dobrou věc. Moc se mi ten projekt líbí a navíc jsou tu samí milé lidé. Moc ráda jsem se potkala s panem profesorem Janem Přeučilem a jeho paní Evrou Hruškovou. Hezky jsme si popovídali a zavzpomínali na naši spolupráci,” prozradila Pavlína Moskalyková.

Celý charitativní večer, který moderoval zpěvák a herec Josef Vágner, a kterého se zúčastnila jak patronka projektu, spisovatelka Barbara Nesvadbová, tak i VIP hosté - Muž roku Josef Kůrka, zpěvačky Monika Sommerová a Klára Kolomazníková či stylista a vizážista Kája Pavlíček, se nesl v duchu pomoci a osvěty o projektu.

Jsem moc ráda, že se sešli milí, příjemní lidé, kteří mají dobré srdce a není jim lhostejný osud žen, jenž nemají osud zrovna jednoduchý, a my jim i díky podpoře těchto vzácných hostů můžeme pomáhat. Moc ráda jsem se potkala i s paní Moskalykovou. Díla jejího tatínka i její, jsou pro nás všechny potěšením na duši a je skvělé, že existují takoví filmoví profesionálové,” dodala ředitelka a zakladatelka Women for Women Ivana Tykač.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008