Sprostý Beckham: Měl prý podvést charitu a urazit zpěvačku!

 Celebrity 
05. února 2017 02:29 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
David Beckham má prý velký problém se svou pověstí! archiv
Ten se vybarvil! Fotbalový metrosexuál David Beckham čelí hodně vážnému nařčení! Měl údajně "zneužít" své charitativní aktivity k tomu, aby získal rytířský titul. Z uniklých emailů, jejichž obsah zveřejnila média ve Velké Británii a Francii, si dokonce nechal proplácet luxusní letenku od UNICEF, ačkoliv mu jeho sponzoři zařídili soukromé letadlo. A také měl dost sprostě urážet přední zpěvačku!

Takovou ránu ještě image Davida Beckhama nikdy neutrpěla! Bývalý hráč Manchesteru United, Realu Madrid či LA Galaxy se měl chovat jako nafouknutá celebrita, která dělá věci jen pro image, nikoli z podstaty věci.  

„Účlově se snažil charitativními aktivitami vylepšit si pověst a získat tak povýšení do rytířského stavu. Když se ho nedočkal, označil členy výboru, který navrhuje vyznamenané osobnosti, za „č***ky“. Nechtěl se ani smířit s méně prestižním oceněním. „Jestli to není rytířství, tak jděte do pr***e,“ napsala média. 

Objevily se také informace, že Beckham odmítl věnovat 800 tisíc liber na fond dobročinné večeře UNICEF v Šanghaji ze svých prostředků, ale prostřednictvím fondu, který kromě charitativních aktivit propaguje také jeho obchodní zájmy.

Při letu na Filipíny měl požadovat proplacení letenky v první třídě ve výši přes 6600 liber. A to přesto, že mu sponzoři poskytli privátní letoun. „Podobně žádal  od UNICEF příplatek, když se chtěl ubytovat v luxusnějším hotelovém komplexu, než mu byl při zahraniční cestě nabídnutý," píší britská a francouzská média.

Beckham, který doposud patřil k gentlemanům, se měl ukázat jako hulvát a buran. Hodně těžce se totiž vyrovnával s tím, že operní zpěvačka Katherine Jenkinson získala ocenění Řád britského impéria, které on  získal v roce 2003. „Za co? Kvůli tomu, že zazpívala na ragby, vyrazila za vojáky a přiznala se, že brala kokain?“ měl říct fotbalista.

Beckham se brání nařčením a odmítá vše, co měl způsobit! „Některé citované emaily byly zfalšované, další vytržené z kontextu," uvedl sportovec, za kterého se prý postavil i UNICEF.  „Můžeme se rozloučit s tím, že někdy uvidíme Sira Davida Beckhama,“ uvedl však moderátor pořadu Dobré ráno, Británie Piers Morgan. 

Kde je skutečně pravda, je otázkou. Ale jak uvádí i mnoho zahraničních celebrit a novinářů - na každém šprochu je kus pravdy trochu. „Kdo zná Davida ví, že on takový svatoušek, za jakého se považuje a je považován, rozhodně není. Jeho hvězda navíc docela uhasíná, a to ho štve," tvrdí jeden z Beckhamových kolegů z fotbalové branže.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve