To se na Nově zbláznili? Takovouhle almužnu dávají umělům za natáčení!

 Celebrity 
02. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Před lety vysílala Nova Chart Show, ale umělci v ní byli za úpně jiné peníze! Archiv Nova
Tak to už si asi vážně na Nově dělají legraci? Nebo, že by neměli peníze? Částku, kterou nabízí teď privátní televize umělcům za účast v Chart Show, nenabízejí ani některé regionální televize, tedy nabízejí i víc! Jde spíš o almužnu, než o honorář!

„Tohle jsem ještě nezažil. Před časem mi volala produkce toho pořadu Chart Show a musel jsem se smát. Za to, že budu účinkovat v této kašpařině mi nabídli 2000 korun. Ano, slovy dva tisíce korun. To jsem snad ještě nezažil," svěřil se VIPstory.cz jeden z umělců, který byl osloven a pochopitelně odmítl.

„Nejde tak o tu částu, jako o princip. Když dávali kdysi patnáct dvacet i třicet tisíc za daleko menší věci a teď dva tisíce? To je opravdu směšné a hlavně je to opravdu spíš urážející," prozradil nejmenovaný umělec.

Podobných lidí, které Nova takto oslovila, je prý více. Někteří přijali, ale někteří odmítli. Právě proto, že jim přijde, že si "z nich někdo dělá legraci"!

Pravdou ale je, že televize šetří a bere účast herců či zpěváků spíš jako možnosti jejich propagace, než jako devízu toho, že je tam mají. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod