Maciuchovou v jednom divadle moc nechtějí, ale jinde si jí cení! A bude hrát s těmahle fešákama!

 Celebrity 
02. února 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Maciuchová s Petrem Stachem (vpravo) a Ondřejem Novákem v Ungeltu! Profimedia
Hana Maciuchová je po léčbě rakoviny prsu jako znovu zrozená. Energie má na rozdávání a herectví, které miluje, se rozhodně nevzdala. Na Vinohradech, kde léta účinkovala, si moc nezahraje, ale jinde o jí velmi stojí!

Herečka Hana Maciuchová (71) se objeví v nové divadelní hře. Jde o tragikomedii Petera Quiltera 4000 dnů. Premiéra je už tuto sobotu.
 
„Když mi Milan Hein nabídl roli v téhle inscenaci, ani vteřinu jsem neváhala, kývla na ni a měla jsem radost. Před lety jsem v Ungeltu hrála v Quilterově jiné hře Na konci duhy, což byl vlastně životní příběh legendární zpěvačky Judy Garlandové, a věděla jsem tedy, do čeho půjdu. Quilter je skvělý autor a podle mě jsou jeho texty zárukou kvality,“ prozradila Maciuchová.

Herečka se na jevišti objeví se dvěma mladšími herci. Jedním je Petr Stach (42), známý například ze seriálu Případy 1. oddělení a druhý Ondřej Novák (31), kterého televizní diváci znají coby Davida Šohájka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

„Dva měsíce jsme spolu s kolegy zkoušeli a teď nás čeká premiéra. Osobně mám tragikomedie ráda, protože jsou to příběhy ze života, jednou jste nahoře, pak třeba dole, takže realita. Doufám, že se tohle představení bude líbit,“ doufá Maciuchová, řekla a prozradila, že po večerech si čte, nebo luští sudoku. Na vyházky a cesty na motokole se vydá zase až na jaře. A těší se i na pobyt na chalupě v Českém ráji.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008