Chudák herečka Boušková! Zabil se jí manžel!

 Celebrity 
07. ledna 2017 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jana Boušková už nikdy nevymaže z hlavy tragédii, která ji potkala! Profimedia
I když je herečka Jana Boušková (62) velmi energická, má smysl pro humor a kdekdo by si řekl, že má skvělý život, vše je jinak. Kdysi se jí zabil manžel, herec Petr Svojtka, který zaplatil životem za svou hloupost!

Petr Svojtka, kterého diváci znají z řady filmů, ale třeba ze seriálu Arabela, nežil jen s herečkou Kateřinou Macháčkovou, s kterou měl syna Petra nebo Janou Janěkovou, s níž zplodil dceru Janu, ale byl pak manželem i Jany Bouškové. Jejím manželem je už dlouhá léta herec Václav Vydra. 

Se Svojtkou, který měl i sklony k depresím, se Boušková poznala v Národním divadle. Jenomže velký bohém, kterému se dokonce přezdívalo český James Dean podle známého amerického herce. Manželství trvalo pouhé čtyři roky, než ho ukončila tragická nehoda. 

Petr Svojtka, věren své pověsti bohéma, si rád dopřával alkohol i marihuanu, aby náhledně mohl provádět různé šílenosti. 

Jako puberťák se choval Svojtka, když se vozil na oji mezi dvěma tramvajovými vozy. To se mu bohužel stalo osudným.  V noci 9. května 1982 ho tahle “legrace” stála život! Zemřel v 35 letech. Neudržel se a spadl pod vůz tramvaje. Ta ho vláčela několik desítek metrů. 

“Jeho tělo bylo tak znetvořené, že nebylo možno ani provézt identifikaci,” uvedli jeho herečtí kolegové s tím, že mu mnozí několikrát říkali, že na tohle jednou dojede.

Herečka Jana Boušková zůstala sama se synem Janem. O něco později pak poznala Václava Vydru s nímž žila 23 let, než se před jedenácti lety rozhodli pro sňatek a zdá se, že jsou spolu stále šťastni!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47