Smrt George Michaela je více než divná. Jeho přítel zřejmě něco tají!

 Celebrity 
07. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
George Michael se svým přítelem Fadim (vlevo) při romantické chvilce! mirror.co.uk
Nad smrtí zpěváka George Michaela se pořád vznáší řada otazníků. I když bylo úmrtí zvláštní, není podle policie prý ničím záhadným. A podle všeho nemělo jít ani o násilnou smrt. Jenomže jeho partner Fadi Fawaz se chová divně a vyslýchat ho bude i policie.

Proti zpěvákovu milenci Fadi Fawazovi, který se prý chová podezřele, vystoupili i přátelé zesnulého zpěváka. Fawaz tvrdí, že tělo nebohého umělce objevil ve vile a na jeho twitterovém účtu se objevila i tvrzení, že George Michael se o sebevraždu pokusil již vícekrát”.

To by tedy mohlo znamenat, že zpěvák nezemřel na infarkt, ale vzal si život sám. Nicméně této variantě mnoho přátel a kolegů George příliš nevěří. Fawaz však však tvrdí, že někdo hacknul jeho twitterovský účet a on s textem nemá nic společného!

Jeho přítel tvrdí, že býval se zpěvákem prakticky nepřetržitě, ale právě během osudné noci spal v autě. Proč spal v autě? Není to už samo o sobě divné? Možná proto, že byli rozhádaní.

“Fadi byl od začátku jen obyčejná pijavice. George si to uvědomoval. George si to uvědomoval, ale myslím si, že to úmyslně ignoroval. Byl vděčný za pozornost a pravda je, že George byl na Fadime ve spoustě věcí závislý. Posledních 18 měsíců však byly odloučeni,” tvrdí někteří ze zpěvákových přátel. 

Fawaz, prominentní kadeřník se s legendárním zpěvákem, který zemřel během Vánoc na údajnou zástavu srdce, seznámil v roce 2009. Od té doby s ním trávil čas a pak i bydlel. Zpěvák holdoval drogám i alkoholu. I to by mohlo být za jeho smrtí! Víc ale musí zjistit policie, která Fadiho také vyslechne! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47