Gránský si na Primě dupnul! Tohle prý nikdy dělat nebude!

 Celebrity 
06. ledna 2017 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
David Gránský si prostě umí dupnout a zdá se, že se mu to i vyplácí! Facebook
David Gránský je nejen sexy fešák, ale i hodně rozumný. A chce mít jasno. A to přesto, že si ve svém věku asi nemůže vydupat úplně všechno. Ovšem nyní si čtyřiadvacetiletý herec vymínil, za jakých podmínek bude moderovat Top Star magazín. A Prima na to, zdá se, přistoupila!

Magazín ze světa celebrit má nově moderovat právě Gránský. A proto, aby nabídku vzal, si stanovil několik podmínek. A klobouk dolů, že si dokázal dupnout!

"Nedovedu si představit, že bych měl jako moderátor říkat o Hance Gregorové, která je moje šéfová v divadle, že se právě podíváme na pikantní záběreček, na kterém je někde se svým kolouškem," řekl mladý sexy umělec v Dnes magazínu.

"Stejně mi přijde divné mluvit v televizi třeba o Dádě Patrasové, když spolu hrajeme v muzikálech Sněhová královna a Alenka v kraji zázraků. Tak to jsem si předem vyjasnil. Myslím, že člověk by si měl předtím, než nějakou práci přijme, dát pozor, zda bude mít vše pod kontrolou," dodal odvážně David Gránský. 

Tak snad se mu i na poli moderátorském bude dařit, a snad se taky nedostane do situace, kdy by své zásady musel přeci jen porušit!

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve