Gregorová - Koptík: Jsou ještě vůbec spolu? Komedie skončila?

 Celebrity 
05. ledna 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Konec lásky nastal zřejmě mezi Hanou Gregorovou a Ondřejem Koptíkem! Profimedia
Je stále ještě herečka a principálka Hana Gregorová se svým kolouškem Ondřejem Koptíkem (32), nebo ho už pustila k vodě? Ona sama se tváří neutrálně, oficiálně tvrdí, že ano, ale skutečnost je asi trochu jiná!

Za to, že si měla Gregorová nabrnknout o generaci mladšího milence, sklidila samou kritiku, včetně své rodiny. Je ale nyní stále se slavomanem Koptíkem ve vztahu, nebo ne?

"A oni spolu někdy jako partneři byli? Já myslím, že všechno bylo jinak, a že to byla jenom komedie. Vždyť ty zásnuby v Rakousku vymyslel on. Tu komedii s médii a zásnubami vymyslel taky on. Všechno dělal jen kvůli své slávě, a aby se o něm psalo. A aby se samozřejmě dostal mezi jinou společnost. A Hanka mu snad i uvěřila, nevím. Je mi divné, že tak "stará" a zkušená ženská na tohle naletěla," řekl VIPstory.cz jeden z herců, který zná Gregorovou mnoho let.

Teď ale nebude mít princpiálka a herečka na Koptíka, i kdyby chtěla, moc času. Musí na Slovensko, kde jí čeká natáčení dalších dílů populárního seriálu Panelák. 

Kromě toho, že bude zase před kamerou, si vydělá pěkných pár stovek tisíc korun. Takže to se do rozpočtu hodí. A co na to její milý přítel? Ten se zřejmě bude v Praze bez své Hanky nudit. Nebo, že by se poohlédnul konečně po jiné...? 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve