Bolek Polívka bude zase vydělávat statisíce! Víme čím!

 Celebrity 
24. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Manéž Bolka Polívky se opět začne točit a bude zařazena do vysílání! Archiv
Novou šanci dostal Bolek Polívka. Na televizních obrazovkách se po dvou letech znovu objeví pořad Manéž Bolka Polívky. Ovšem nikoli v reprízách, jako doposud, ale v premiéře .

Česká televize natočí 54. díl oblíbené show 13. a 14. ledna tradičně ve Sportovní hale Vodova v Brně. Zatím poslední díl Manéže Bolka Polívky uvedla v červnu 2014. Od té doby měli diváci možnost zhlédnout Manéž naživo v rámci turné po českých a slovenských městech.

Halovému turné přicházela situace, kdy ČT novou Manéž Bolka Polívky nenatáčela a protagonista si stěžoval, že nezná důvod. ČT ale tvrdila, že o 54. díl zájem má, avšak neobdržela námět, o který žádala už loni v červenci.

Bandu "šašků počmáraných" v roli hostů rozšíří herečka, blogerka a vítězka Star Dance 2015 Marie Doležalová, poprocková skupina Chinaski, herec a bavič Michal Suchánek, artista Moskevského státního cirkusu Vladimir Georgijevskij a herec a komik Pavol Seriš.

Díky tomu bude Bolek Polívka zase vydělávat stovky tisíc korun, čímž bude moct splácet dluhy, které má z minulosti. A kvůli kterým přišel i o svůj ranč v Olšanech na Moravě 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?