Neckář si zazpíval Půlnoční s tímhle o dvě generace mladším známým zpěvákem!

 Celebrity 
12. prosince 2016 02:15 / Marek Pokorný
  0
📷
4 fotografie v galerii
Václav Neckář si na vánoční koncerty přizval kolegu Josefa Vágnera a střihli si společně Půlnoční! F. Jirásek
Byla to výzva a velká pocta zároveň. Píseň Václava Neckáře Půlnoční, která se stala před pár lety hitem, zazněla v netradičním pojetí. A hned na přání samotného zpěváka na jeho vánočních koncertech. Pozval si totiž hosta!

O to, aby si s ním zazpíval Půlnoční požádal Václav Neckář Josefa Vágnera. Ten hraje i v muzikálové komedii Mýdlový princ, která je poskládaná z jeho slavných hitů. "Bylo to nečekané, o to více si toho vážím. A jsem moc rád, že mne Václav Neckář oslovil. Je to pro mě čest," řekl Vágner, který duety doposud zpíval hlavně se svými kolegyněmi, či maximálně s otcem, hitmakerem Karlem Vágnerem.

Oba to v černé košili a černých kalhotách za doporvodu skupiny Bacily, rozbalili na jevišti Divadla Broadwayi a hned po dva večery. Neckář má totiž tolik fanoušků, že by to na jeden koncert nestačilo, a tak se rozhodl, že udělá vystoupení dvě. Potěšil tím davy fanynek a fanoušků, které jsou ve všech věkových kategoriích!

"Byl to zážitek a musím říct, že jsem měl chvíli jakousi trému. Pak to ze mne spadlo. A diváci byli skvělí. Opravdu to bylo něco, co jsem si moc užil a jsem vděčný za to, že jsem si s panem Neckářem mohl zazpívat právě tuhle písničku," svěřil se Josef Vágner, který hraje v několika muzikálech, koncertuje a na příští rok chystá i řadu novinek.

Vánoce, které se nezadržitelně blíží, stráví se svou rodinou a přítelkyní. "A Silvestr budu mít takový pracovní, protože zpívám hned na dvou akcích. Ale těším se na rok 2017, protože bude určitě hodně zajímavý...," dodal trochu tajemně Vágner.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47