Tohle Betlémská kaple ještě nezažila! V údivu byla i Csáková!

 Celebrity 
12. prosince 2016 03:55 / Marek Pokorný
  0
📷
6 fotografií v galerii
Tohle Betlémská kaple dlouho nezažila! Narvaná k prasknutí a diváci i tančili! VIPstory.cz
Betlémská kaple v Praze toho zažila už hodně, ale tohle rozhodně ne! Nejenom, že byla zaplněná do posledního místečka, ale dovedlo se ji roztleskat, rozezpívat i roztančit. A to vše díky unikátnímu projektu Gospel Night skvělé české zpěvačky Leony Gyöngyösi a jejích hostí!

Kromě charismatické a sexy Leony, Ilona Csáková, Iva Marešová, Jan Bendig, Jaro Smejkal, Michaela Nosková, Elis, Jana Rybníčková a skvělý  černošský sbor z USA rozpohybovali Betlémskou kapli. Neuvěřitelná atmosféra, která nelze popsat, která se musí zažít, všechny dostala. Gospel Night měl navíc i charitativní podtext.

A i samotná Ilona Csáková byla udivená tím, kolik lidí přišlo a jak skvěle reagovali. "Je to úžasný, skvělý, gratuluju...," vysekla poklonu Csáková mladé a talentované Leoně Gyöngyösi, která měla svůj Gospel Night už potřetí. Organizátorskému týmu se povedlo skoro nemožné - všechny hosty, kterých bylo nakonec mnohonásobně více, než se čekalo, usadit. "Takhle plné to tu dlouho nebylo," dodala jedna z žen, která na akce do Betlémské kaple chodí pravidelně. 

"Příští rok se sem už snad ani nevejdeme. No tak dáme třeba O2 arénu?," zavtipkovala gospelová diva, které v hledišti tleskalo i několik celebrit, včetně Tomáše Ujfalušiho, jehož dcera Kateřina byla také jednou ze zpívajících na jevišti, stylista a vizážista Kája Pavlíček, herečky Regina Řandová a Hana Čížková a další.

"Úžasný! Musím říct, že tohle jsem nezažila. Něco tak krásného. Ta skvělá atmosféra. Prostě neuvěřitelné. Veliká poklona," řekla herečka z Boty jménem Melichar a dalších filmů a skvělá česká dabérka Řandová.

Leona Gyöngyösi není žádná začátečnice, ale ostřílená profesionálka. Kdysi začínala v uskupení New Golden Kids. Po jeho rozpadu si dala pauzu, aby se opět vrátila a nutno podotknout, že se jí to skvěle daří. "Všem, všem moc děkuju. Nevím, co říct. Udělali jste mi obrovskou radost, že jste přišli. Že jste tu s námi a díky vám je tu tak skvělá atmosféra," dodala zpěvačka, která kromě dalších vystoupení už pomalu chystá jarní Gospel Night, který bude rozhodně neméně povedený. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47