Tragédie u Kate a Williama? Tohle se nemělo stát!

 Celebrity 
03. prosince 2016 03:45 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Konec velké lásky a velké love story? Možná ano! archiv
Je to fáma nebo pravda? V Buckinghamském paláci se možná odehrává tragédie. A to i státní. Není vyloučeno, že přijde rozvod století. Kate a Williame se prý rozcházejí a do toho měla vévodkyně údajně potratit dvojčata!

Podle některých spekulací měla Kate skutečně čekat dvojčata. Ze zdravotních důvodů potratit a měla přijít i velká hádka. "Kate je u rodičů. Byla to veliká hádka. Alžběta II. se teď snaží vše zachránit a udělá pro to cokoli, aby se nekonal rozvod," říká zdroj z britského sídla panovníků.

Williame, který se vžd tváří jak svatý na mostě, měl vyjádřit podporu přítelkyni svého bratra Harryho, a to se Kate taky dotklo. Podle některých zpráv se měla kate rozčílit a v důsledku toho o dvojčata přijít. Jak to ale ve skutečnosti je, vědí jen oni sami dva a možná někdo ze služebnictva. 

"Je to hodně dusná atmosféra. Bůhví, co se bude dít," míní zdroj z paláce, kde se to skandály jenom hemží. Také Williamův otec, princ Charles a jeho žena Camilla se hádají, vyhrožují rozvodem, urážejí se. Kam to jen ta Anglie spěje...? 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod