StarDance pomalu končí! Tihle dostali padáka!

 Celebrity 
04. prosince 2016 02:01 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Roman Zach a Andrea Třeštíková StarDance nevyhrají! Vypadli z předposledního kola! Facebook
Taneční soutěž StarDance pomalu končí. Padáka v sobotu večer dostal jeden z nejlépe hodnocených párů. Z kola ven museli herec Roman Zach a jeho taneční partnerka Andrea Třeštíková. Dostali prostě padáka!

Zachovi s Třeštíkovou nepomohly ani čtyři desítky za výborné paso doble. Celkem skončili podle poroty na třetím místě, i když jejich valčík získal jen 27 bodů. Diváci však nakonec rozhodli, že končí. 

Jsem strašně rád, že jsme tady s Andreou absolvovali těch devět kol a že mi tady bylo dobře. Chci poblahopřát třem finalistům, děkuji rodině, všem našim kamarádům, divákům za hlasy. Zdravím Radka Bangu a chci říct, že s ním držím, tomu chci zatleskat hodně, protože to potřebuje,“ pronesl v narážce na Bangův protest proti Tomáši Ortelovi na Českém slavíkovi Roman Zach. Spolupráci s ním si pochvalovala i jeho taneční partnerka! „Byl to super půl rok, náročný, ale skvělý,“ děkovala Andrea Třeštíková.

Do velkého finále se tak dostává nlyžař Ondřej Bank a jeho náhradní tanečnice po Vízkovi Eva Krejčířová. Ti budou soutěžit s dalšími dvěma páry, v kterých jsou: Zdeněk Piškula  s Veronikou Lálovou a Jana Plodková s Michalem Padevětem. Rozhodnutí padne příští sobotu! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod