Krutá rána pro Simonu Postlerovou! Vážná nemoc v rodině!

 Celebrity 
24. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Simona Postlerová s manželem Zdeněk, ještě v době, kdy chodili spolu na akce a nemoc se zdála vyléčená... Profimedia
Herečka Simona Postlerová, které se díky jejímu dabinku přezdívá "česká Audrey Hepburn", nemá na růžích ustláno. Její životní úděl je hodně těžký. Jedno z jejích dětí je autistické, ale co víc, manžel je velmi vážně nemocný!
Herečka, kterou všichni obdivují a uctívají za to, jak dokáže fungovat, občas dýchá z posledních sil. Práce, zajistit rodinu a do toho nemocný syn a těžce nemocný manžel? To je na jednu ženskou vážně hodně velký náklad.

"Simona je úžasná ženská, statečná a nevím, co komu udělala v minulém životě, že jí takhle osud naložil. Zdeněk, její manžel přišel před lety o oko a s tím souvisí i ta jeho velmi vážná nemoc. Bohužel je to velmi vážné...," řekl VIPstory.cz blízký známý herečky. Zdeněk Hrášek, jinak kytarista orchestru Národního divadla a člen pražské jazzrockové skupiny Mahagon najednou začal protáčet oko ke stropu. "Přestal vidět nahoru a viděl stíny. „Šel s tím za doktorem, který mu řekl, že přišel za pět minut dvanáct,“ uvedla před časem sama Simona Postlerová s tím, že diagnóza zněla krutě - rakovina oka! Jde o poměrně vzácné onemocnění, které je ale velmi zrádné.

"Jedinou nadějí na záchranu Zdeňka bylo oko vyjmout. Podlomily se mi nohy...Poprvé v životě jsem zažila, když na člověka přijdou mdloby. Vzápětí jsem ale začala cítit i naději..," popsala před časem Postlerová.

Jejímu manželovi se onemocnění podařilo i přes ztrátu oka, zdolat, jenže teď je situace jiná. "Vrátilo se to a v daleko agresivnější formě. Simona se statečně drží, ale je z toho špatná. Ke všemu Damián, který mívá ty své stavy... holka to fakt nemá jednoduché a všichni ji obdivujeme, jak to zvládá," dodal rodinný přítel a herec.

Právě se synem Damiánem, který je autista, to taky nemá herečka jednouché. "Je nadprůměrně inteligentní, ale má to svá úskalí... Musíme ho hlídat, střídáme se u něj, protože nemůže být sám. Mohl by si třeba ublížit,“ dodává Postlerová.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod