Simona Postlerová obdivovala papeže

 Celebrity 
08. listopadu 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Postlerová přečetla úryvek z knihy papeže Jana Pavla II. Grevin/J. Hauer
Herečka Simona Postlerová se po roce jakž takž smířila s úmrtím milovaného muže, hudebníka Zdeňka Hráška. Jako silně věřící se jí daří lépe snášet bolest z odchodu milované osoby. Teď měla dokonce tu čest navštívit bývalého papeže, svatého Jana Pavla II., a potkala se s knězem Zbigniewem Czendlikem i s operní divou, princeznou Zdenkou Belas Lobkowicz.

Postlerová přišla v doprovodu rodinného přítele do muzea voskových figurín v centru Prahy. „Byla jsem pozvána, abych se zúčastnila hezké akce, odhalení sochy papeže. To mě velmi potěšilo a musím říct, že ta podoba Jana Pavla II. je velmi realistická. Můj zesnulý muž měl navíc tu šanci se se svatým otcem osobně setkat,” prozradila herečka a dabérka. 

„Víra mi v životě hodně pomohla a pomáhá, je součástí mého života. Dokážu vnímat mnohé věci jinak, lépe,” podotkla herečka.

Měla radost nejenom z "inaugurace" další sochy v muzeu, která zde bude do Velikonoc, pak se přesune zpět do Paříže, ale také z osobního setkání s kamarádem Lucie Bílé, známým knězem Zbigniewem Czendlikem, který akci moderoval. Kromě toho se osobně poznala i s operní zpěvačkou Zdenkou Belas Lobkowicz, manželkou Jiřího Lobkowicze z Mělníku. Oba žijí na zámku i se svými dvěma dětmi, malými princi Jacobem a Robertem. 

„Paní Postlerová je skvělá herečka, ale také úžasná, nesmírně milá a velmi lidsky příjemná dáma. Její úryvek četby z knihy Jana Pavla II., který přednesla, mne uchvátil. Bylo to procítěné, je znát, že si opravdu ,něčím´ prošla,” konstatovala Belas Lobkowicz, která se po dvou porodech a zdravotních problémech vrací zpět na operní scénu, nejenom českou, ale i světovou. „Pak mám ještě takové jedno velké překvapení, které chci zrealizovat, to chystám zřejmě na jaro příštího roku, a to si myslím ocení nejenom milovníci hudby, ale celá řada lidí, kteří mají rádi dobré věci, myslím tím na chuť,” byla zatím tajemná maminka dvou chlapců, která také byla ozdobou celého odpoledne. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod