Mareš má panický strach! Víme z čeho!

 Celebrity 
23. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leoš je do Moniky blázen a ona by si ho zase ráda odvedla k oltáři! Profimedia
Kdo by to byl ještě před pár lety do Leoše Mareše řekl? Takový proutník, před kterým žádná neutekla. Užíval si nevázaného života, večírků a mohl mít téměř každou. Jenže moderátor asi stárne. Má až panický strach!
Leoš Mareš se prý bojí nevěry. Od té doby, co se poznal s přítelkyní Monikou Koblížkovou, tak se prý změnil. Dospěl, vyzrál a tvrdí, že Monika je to nejlepší, co ho potkalo. Tedy ta druhá Monika. S tou první má dvě děti a je s ní stále ženatý, i když už spolu nežijí!

Zatímco před časem si žádná z jeho bývalek nemohla být jistá zda jí je alespoň ten den či týden věrný, teď je žárlivým Othelem právě Leoš.

"Bojí se, aby Moniku neztratil a zájem o ni rozhodně mezi chlapama je. A Leoš to nenese dobře. Ví dobře, že ona ho hodně srovnala a je s ní šťastný," řekl jeden z Marešových přátel.

Monika, která je velmi cílevědomá a racionálně uvažující, by ráda vše dotáhla k dokonalosti. "Měla by s Leošem ráda dítě a byla by taky ráda paní Marešovou. To se jí ale asi zatím nesplní," říká zdroj.

Leoš je totiž stále ženatý s matkou svých dětí. Rozvod by znamenal pro něj hodně finančně náročný krok, a do toho se mu zatím nechce. Ale protože láska hory přenáší, kdo ví, třeba se i přes tohle Mareš brzo přenese!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47