Po rakovině Libušky Šafránkové další zdravotní potíže!

 Celebrity 
27. září 2016 11:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zatímco se Libuše Šafránková uzdravila, po doktorech běhá její manžel, herec Josef Abrhám! Profimedia
Zatímco se česká Popelka Libuška Šafránková dala poměrně rychle dohromady po rakovině plic, její manžel a životní opora Josef Abrhám na tom není dobře! Má velmi vážné zdravotní potíž, které mu prý znemožňují hrát!
Abrhám odmítl několik pracovních nabídek. Například i jednu z hlavních rolí v seriálu Já, Mattoni! "Natočil jeden díl a pak přestal komunikovat. Jen vzkázal, že to dělat nebude. Že ze zdravotních důvodů nemůže. Snažili se ho přesvědčit, dát mu úlevy, ale nic nepomohlo," uvedl pro VIPstory.cz zdroj z natáčení.

Nejenom, že Abrhám trpí poruchou termoregulace, což znamená, že je mu stále zima a i v teplém počasí chodí hodně oblečený. Teď ho ale trápí srdce. "Má ho prý dost nemocné. Snad by ho měl čekat nějaký zákrok. Nicméně herectví odmítá. Je to škoda, on je hodně dobrý a dobře se s ním spolupracuje," svěřil se jeho kolega.

Zatím poslední věcí, kterou točil, bylo na jaře pokračování pohádky Jiřího Stracha - Anděl Páně, kde si zahrál po boku Jiřího Bartošky, Jiřiny Bohdalové nebo Lucie Bílé. Od té doby nic!

Josef Abrhám se stáhl do ústraní, chodí po doktorech a na herectví nemá moc pomyšlení. Ke všemu je stále na blízku své ženě, která se na štěstí z rakoviny dostala. Teď ale, aby měla strach ještě o něj.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod