Schwarzeneger a gay? Nic není nemožné!

 Celebrity 
28. září 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Arnold schwarzeneger,  archiv
O Terminátorovi tedy Arnoldu Schwarzenegerovi se říká, že klame tělem i pohledem. Nicméně si hvězda Terminátora i americký gubernátor neprošel jen příjemnými věcmi. V mládí si o něm mysleli, že je na chlapy!
Otec Arnolda často bil koženým páskem, protože se bál, že má místo žen raději muže. „Často na mě vyběhl, aby mě zbil," svěřil se herec.

Pochyby o synově duševním zdraví měla i matka. „Nevím, jestli si taky myslela, že jsem gay, nebo jestli jí jenom připadalo, že potřebuju odbornou pomoc. Každopádně se bála, že je to se mnou nějaké divné, takže to chtěla podchytit co nejdříve," řekl herec.

To, že je na ženy, ví každý. Přesto, že vyloučit náklonost jeho osoby ke stejnému pohlaví, taky nejde! Oficiálně s muži nic neměl, i když jdou fámy, že měl mít milence i v Evropě a v Praze. A že do gay klubů chodil tajně.

Jenomže takových fám bylo vytvořeno na mnoho herců a hereček, aniž to byla pravda. Schwarzeneger je pojem. Lidi ho mají rádi a nemyslí si, že by se Arný spustil s mladíkem či mužem vyššího věku. Považují jej za sex symbol. ale kdo ví, třeba má dvojí život, jako někteří další!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47